Cases

Van campagnes tot commercials, Percy’s houd van uiteenlopende opdrachtgevers en uitdagende projecten. Hieronder vind je een kleine greep uit onze afgeronde cases.

Wervingcampagne

Roompot | Wervingscampagne 2021

Roompot Group heeft ieder jaar weer een enorme hoeveelheid personeel nodig om de gasten van de diverse parken in de watten te leggen.

Om dit jaar op te vallen tussen alle andere campagnes hebben wij 3 opvallende social video’s bedacht en gecreëerd. Op deze manier kan er gericht getarget worden op personeel voor de parken, het hoofdkantoor of beide.

bekijk
Informatieve video

SMWO | Uitleg nieuwe Organisatiestructuur

Stichting Werk en Maatschappelijk Welzijn Oosterschelderegio (SMWO) heeft in 2020 een nieuw meerjaren beleidsplan gemaakt. Een belangrijk onderdeel hiervan is de nieuwe organisatiestructuur. Om deze voor iedereen helder en inzichtelijk te maken is gekozen voor een video-animatie waarin de structuur op een speelse manier uiteen wordt gezet en de kijkers direct de gezichten bij de functies kennen.

bekijk
Promotievideo

CSW | Challenge Weken

Promotievideo


Hoe krijg je scholieren in tijden van Corona toch een beetje in beweging? Met deze vraag kwam de CSW naar ons toe. Ons antwoord? Jezelf niet te serieus willen nemen!

bekijk
Productfotografie

JB Diesch | Searoop

productfotografie


Voor JB Diesch, ja die van de heerlijke babbelaars, mochten wij foto’s maken voor hun nieuwe product Searoop! Een echt streekproduct uit Zeeland.

bekijk
Commercial

Auto Sturm | Informatieve commercial

commercial | concept


Dynamisch, strak en vloeiend. Nieuwe releases, speerpunten en unieke aspecten. Dit is allemaal van belang voor het maken van een duidelijke en overtuigende commercial. Auto Sturm schakelt Percy’s in om de nieuwe modellen van Nissan en Hyundai in het spotlicht te zetten.

bekijk