Cases

Van campagnes tot commercials, Percy’s houd van uiteenlopende opdrachtgevers en uitdagende projecten. Hieronder vind je een kleine greep uit recente opdrachten.

Bedrijfsfotografie

Saman Groep | Wervingscampagne

Voor de Saman Groep hebben we een drietal wervingsvideo’s gemaakt voor drie doelgroepen; installatie- en elektrotechnische monteurs, BBL’ers en zij-instromers. De video’s benadrukken de voordelen van werken bij Saman, zoals werken met topkwaliteit materialen, goede werkprocessen en een fijne werksfeer. Daarnaast hebben we ook campagnefoto’s geproduceerd om de wervingscampagne te ondersteunen.

bekijk
Animatie

Gemeente Middelburg | Animaties

Voor gemeente Middelburg werden wij gevraagd korte en duidelijke animaties te maken voor een aantal processen in de gemeente. De videos helpen bij het verduidelijken van de processen waar veel inwoners mee te maken hebben of krijgen. Wij mochten animaties maken voor het aanvragen van een nieuwe identiteitsbewijs en het pas ingevoerde kentekenparkeren.

Alhoewel geen alledaagse klus voor ons, zijn we trots op het resultaat en zijn de animaties positief ontvangen!

bekijk
Dronevideo

Roompot | Parkvideo Beach Resort Agde

Roompot Group heeft ook steeds meer parken in het buitenland. Zo ook in Agde, Zuid-Frankrijk. Wij mochten foto, video en dronebeelden maken van dit splinternieuwe park en omgeving. Een heerlijke shoot met zowel food, sfeer en interieur fotografie en video.

Een zomerse shoot met prachtige beelden van het zonnige Frankrijk.
Om dit jaar op te vallen tussen alle andere campagnes hebben wij 3 opvallende social video’s bedacht en gecreëerd. Op deze manier kan er gericht getarget worden op personeel voor de parken, het hoofdkantoor of beide.

bekijk
Bedrijfsfotografie

Bomont | najaarscollectie 2023

Na eerdere samenwerking zijn wij gevraagd om de nieuwe collectie van Bomont in beeld te brengen door middel van een modeshoot. Deze keer een schitterende collectie met als decor het altijd mooie Middelburg. Wij verzorgden zowel de fotografie en video voor uitingen in hun eigen magazine en online kanalen.

bekijk
Bedrijfsfotografie

Paree | bedrijfsfotografie

Een nieuwe website… daar horen natuurlijk nieuwe heldere beelden bij. Voor Paree | Intec hebben wij diverse shoots gedaan om het dagelijks werk van dit mooie bedrijf vast te leggen. Van monteur tot directeur, het hele bedrijf werkt samen en dat zie je terug in de beelden! Neem zelf een kijkje op www.paree.nl
Wat past hier beter bij dan de fotografie techniek ”Forced perspective”?

bekijk
Productvideo

Searoop | Mocktails Mixen

Searoop is een biologische limonadesiroop uit Zeeland op basis van versgeperste biologische appels, duinkruiden en botanische kruiden. Heerlijk verfrissend met (bruis) water als dorstlesser, in een cocktail en/of een mocktail. Searoop wordt steeds vaker gebruikt in gerechten, dressings en in desserts.

bekijk

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Video afspelen