Cases

Van campagnes tot commercials, Percy’s houd van uiteenlopende opdrachtgevers en uitdagende projecten. Hieronder vind je een kleine greep uit onze mooie opdrachten.

Productvideo

Searoop | Mocktails Mixen

Searoop is een biologische limonadesiroop uit Zeeland op basis van versgeperste biologische appels, duinkruiden en botanische kruiden. Heerlijk verfrissend met (bruis) water als dorstlesser, in een cocktail en/of een mocktail. Searoop wordt steeds vaker gebruikt in gerechten, dressings en in desserts.

bekijk
Bedrijfsfotografie

Widea | Foto compositing

Outside the box denken, jezelf, jouw bedrijf en je omgeving met een kritische blik bekijken. Widea zorgt ervoor dat jij, door het veranderen van jouw perspectief, het meeste uit je bedrijf kunt halen!

Wat past hier beter bij dan de fotografie techniek ”Forced perspective”?

bekijk
Bedrijfsfotografie

Bomont | Herfstcollectie 2022

Wij werden ingeschakeld om de nieuwe herfstcollectie jassen van Bomont uit te lichten met fotografie. Een mooie shoot met nog mooier resultaat. Met dank aan de prachtige modellen en het historische Middelburg als decor.

bekijk
Sfeervideo

Gemeente Veere | ‘Werken bij’

Voor Gemeente Veere hebben wij zowel fotografie als video content gemaakt voor de ”werken bij” website.

De content is terug te zien bij de openstaande vacatures. Bij verschillende vacatures hebben wij ook een inleidende video gemaakt om zo verdere tekst en uitleg te geven bij de betreffende vacatures.

bekijk
Wervingcampagne

Roompot | Wervingscampagne 2021

Roompot Group heeft ieder jaar weer een enorme hoeveelheid personeel nodig om de gasten van de diverse parken in de watten te leggen.

Om dit jaar op te vallen tussen alle andere campagnes hebben wij 3 opvallende social video’s bedacht en gecreëerd. Op deze manier kan er gericht getarget worden op personeel voor de parken, het hoofdkantoor of beide.

bekijk

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Video afspelen