Wie Wat Waar

Percy’s is een creative agency dat opereert vanuit Middelburg, Zeeland. Onze focus ligt op fotografie- en videoproducties van niveau. Voor diverse klanten verzorgen wij echter ook de vormgeving & drukwerk. We denken graag met je mee over hoe we jouw boodschap zo krachtig en effectief mogelijk kunnen neerzetten. 

Als een van de weinige bedrijven in Zeeland zijn wij volledig gecertificeerd en verzekerd voor het maken van luchtbeelden. Dit is verplicht voor het zakelijk gebruik van luchtbeelden, en voor veel relaties een belangrijke factor om voor ons te kiezen. 

Fotografie

Fotografie in de breedste zin van het woord. Interieur, portret, event. We brengen het graag voor je in beeld.

Videos

Bedrijfsfilms, aftermovies, registraties, live-streams en meer. Daag ons uit en wij brengen je verhaal graag in beeld.

Ontwerp

Een pakkende en opvallende huisstijl nodig? Of juist rustgevend en zakelijk? We denken graag met je mee en kunnen de totale uitvoering voor je verzorgen.

Dronebeelden

Volledig gecertificeerd en verzekerd! Wij verzorgen de mooiste dronefotografie en video’s. Wij vliegen met de DJI Mavic pro 3.

Concepten

Lanceer je een nieuw product, of wil je de aandacht opzoeken op social media? Wij kunnen je helpen met het opzetten van een concreet idee of campagne en hem naar wens voor je uitvoeren.

Drukwerk

Foto-behang, brochures, posters, visitekaartjes, de keuze is eindeloos. Door samenwerkingen met meerdere grote drukkerijen, plak-bedrijven en andere specialisten kunnen wij tegen zeer scherpe tarieven je drukwerk verzorgen.

Video afspelen