Over ons

Percy’s is een creative agency dat opereert vanuit Middelburg, Zeeland. Onze focus ligt op fotografie- en videoproducties van niveau. Voor diverse klanten verzorgen wij echter ook de vormgeving, drukwerk, de social media campagnes en websites. 

Als een van de weinige bedrijven in Zeeland zijn wij volledig gecertificeerd en verzekerd voor het maken van luchtbeelden. Dit is verplicht voor het zakelijk gebruik van luchtbeelden, en voor veel relaties een belangrijke factor om voor ons te kiezen. 

We denken graag met je mee over hoe we jouw boodschap zo krachtig en effectief mogelijk kunnen neerzetten. Het grote voordeel is dat wij zelf de beelden schieten, waardoor we gericht en concreet uitingen en campagnes kunnen opzetten. Door een breed netwerk en kennis van drukwerk en drukkerijen kunnen wij het complete proces voor je uit handen kunnen nemen, van concept tot uitvoer tot het daadwerkelijk laten produceren, publiceren of drukken. 

Leon Beekman

Eindbaas lettertjes & cijfertjes

Remy van Eijsden

Eindbaas kleurtjes & vormpjes

Job Riemens

Foto Jedi

Onze Specialiteiten

Fotografie

fotografie in de breedste zin van het woord. Interieur, portret, event. We brengen het graag voor je in beeld.

Huisstijllen en ontwerpen

Een pakkende en opvallende huisstijl nodig? Of juist rustgevend en zakelijk? We denken graag met je mee en kunnen de totale uitvoering voor je verzorgen.

Concepten en campagnes

Lanceer je een nieuw product, of wil je de aandacht opzoeken op social media? Wij kunnen je helpen met het opzetten van een concreet idee of campagne en hem naar wens voor je uitvoeren.

Video

Bedrijfsfilms, aftermovies, registraties, live-streams en meer. Daag ons uit en wij brengen je verhaal graag in beeld.

Drone opnames

Volledig gecertificeerd en verzekerd je lucht-opnames laten schieten. We filmen altijd met twee personen met een professionele drone.

Websites

Strakke, nette en overzichtelijke websites. Daar houden we van. Omdat we vaak zelf de beelden schieten, kunnen we rekening houden met hoe de beelden gebruikt worden op de website. Grote en gecompliceerde websites verwijzen wij vaak door naar een gespecialiseerd bedrijf in ons netwerk.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?