foto
grafie

Fotografie van de hoogste kwaliteit. Of het nou interieur, portretten of producten zijn, dankzij onze ervaring kunnen wij overal uit de voeten en denken graag met je mee! In het menu hiernaast lees je meer over onze uiteenlopende expertises binnen de fotografie.
Foto’s van wat voor jouw bedrijf/onderneming van belang is. Dit kan zijn sfeer(portret), campagnefotografie, impressie van jullie werkzaamheden, fotografie voor jouw website of social media campagnes.

Professionele portretten van jou en jouw medewerkers zijn een waardevolle toevoeging voor iedere website. Wij verzorgen graag zakelijke ongedwongen portretfotografie vanuit ons volledig uitgeruste fotostudio.

Een van onze expertises, interieurfotografie. Deze vorm van fotografie gaat hand in hand met architectuur en ons gevoel voor het vinden van de juiste hoeken zodat jouw bedrijf/gebouw de aandacht krijgt die het verdiend.
Packshots, producten in sfeersettings en productfoto’s voor webshops. Dit zijn enkele van onze recente werkzaamheden. Wij zorgen dat jouw product de juiste uitstraling krijgt voor jouw doeleinden.
Het water in de mond krijgen van foto’s… dat is ons doel! Jouw recept, menu of creatie is de beste die er is. Onze foodfotografie sluit daar graag op aan.
Een belangrijke ontwikkeling in het medialandschap, de drone en luchtfotografie. De uitgelezen methode om bijvoorbeeld jouw bedrijf of activiteiten uit te lichten en te laten zien. Wij zijn volledig gecertificeerd en kunnen nagenoeg al jouw dronefotografie verwezelijken.

Een categorie op zich als het aan ons ligt. Fashionfotografie bestaat uit vele elementen. De fashion, het gevoel, de setting en de modellen. Wij zorgen voor de samensmelting van deze elementen en produceren graag het perfecte plaatje!

Een compleet eigen visie, uitdagende fotowensen, uitgesproken campagne of creatieve ingeving? Wij staan overal voor open en kunnen op vele manieren jouw idee waarmaken.

video

We hebben inmiddels een breed portfolio opgebouwd wat betreft videografie. Jouw bedrijf zo goed mogelijk in beeld brengen met een brandvideo, TV commercial, wervingscampagne of een volledige animatie video? Wij denken graag mee!
Jouw bedrijf = jouw brand. Wat betekend jouw bedrijf voor de klant, waar zit de emotie en waarde? Wij zoeken het uit en bouwen dit uit naar een passende brandvideo (bedrijfsvideo)
Wervingsvideos zijn een uitstekende manier om eventuele nieuwe medewerkers warm te draaien voor een baan bij jouw bedrijf. Met een wervingsvideo kun je uitstekend de sfeer en waarde van jouw bedrijf uitstralen.
Wij deinzen niet terug voor het maken van bijvoorbeeld een TV commercial, bioscoopreclame of social media campagne. Daarnaast zorgen we ervoor dat onze producties voldoen aan de juiste technische eisen voor elk format.

In onze volledig uitgeruste studio beschikken wij ook over een green-screen. Een mooie manier om jouw videoboodschap kracht bij te zetten en gebruik te maken van animaties.

Ook volledig geanimeerde videos behoren tot ons portfolio.

Wat verstaan wij onder een event? Dit kan zijn een bedrijfsevenement, beurs, optreden of festival. Wil jij deze laten registreren of een toffe aftermovie laten maken? Vraag ons naar de mogelijkheden!
Niet meer weg te denken uit het medialandschap en producties. Luchtbeelden of dronevideos zijn onderdeel van veel van onze videos en een uitstekende manier om in vogelvlucht jouw bedrijf of activiteiten kracht bij te zetten. Wij zijn volledig gecertificeerd.
Video afspelen

Klarinetweg 26N
4337 RA Middelburg
info@percys.nl
Tel. 0118 23 30 02