Wat we doen

Percy’s is een creative agency dat opereert vanuit Middelburg, Zeeland. Onze focus ligt op fotografie- en videoproducties van niveau. Voor diverse klanten verzorgen wij echter ook de vormgeving & drukwerk. We denken graag met je mee over hoe we jouw boodschap zo krachtig en effectief mogelijk kunnen neerzetten. 

Fotografie

Fotografie van de hoogste kwaliteit. Of het nou interieur, portretten of producten zijn, dankzij onze ervaring kunnen wij overal uit de voeten en denken graag met je mee! 

In het menu hiernaast lees je meer over onze uiteenlopende expertises binnen de fotografie.

Foto’s van wat voor jouw bedrijf/onderneming van belang is. Dit kan zijn sfeer(portret), campagnefotografie, impressie van jullie werkzaamheden, fotografie voor jouw website of social media campagnes.

Bekijk portfolio

Professionele portretten van jou en jouw medewerkers zijn een waardevolle toevoeging voor iedere website. Wij verzorgen graag zakelijke ongedwongen portretfotografie vanuit ons volledig uitgeruste fotostudio.

Bekijk portfolio

Een van onze expertises, interieurfotografie. Deze vorm van fotografie gaat hand in hand met architectuur en ons gevoel voor het vinden van de juiste hoeken zodat jouw bedrijf/gebouw de aandacht krijgt die het verdiend.

Bekijk portfolio

Packshots, producten in sfeersettings en productfoto’s voor webshops. Dit zijn enkele van onze recente werkzaamheden. Wij zorgen dat jouw product de juiste uitstraling krijgt voor jouw doeleinden.

Bekijk portfolio

Het water in de mond krijgen van foto’s… dat is ons doel! Jouw recept, menu of creatie is de beste die er is. Onze foodfotografie sluit daar graag op aan.

Bekijk portfolio

Een categorie op zich als het aan ons ligt. Fashionfotografie bestaat uit vele elementen. De fashion, het gevoel, de setting en de modellen. Wij zorgen voor de samensmelting van deze elementen en produceren graag het perfecte plaatje!

Een compleet eigen visie, uitdagende fotowensen, uitgesproken campagne of creatieve ingeving? Wij staan overal voor open en kunnen op vele manieren jouw idee waarmaken. 

Bekijk portfolio

Video

We hebben inmiddels een breed portfolio opgebouwd wat betreft videografie. Jouw bedrijf zo goed mogelijk in beeld brengen met een brandvideo, TV commercial, wervingscampagne of een volledige animatie video? Wij denken graag mee! 

Meer informatie over onze verschillende diensten vind je hiernaast.

Jouw bedrijf = jouw brand. Wat betekend jouw bedrijf voor de klant, waar zit de emotie en waarde? Wij zoeken het uit en bouwen dit uit naar een passende brandvideo (bedrijfsvideo)

Wervingsvideos zijn een uitstekende manier om eventuele nieuwe medewerkers warm te draaien voor een baan bij jouw bedrijf. Met een wervingsvideo kun je uitstekend de sfeer en waarde van jouw bedrijf uitstralen.

Wij deinzen niet terug voor het maken van bijvoorbeeld een TV commercial, bioscoopreclame of social media campagne. Daarnaast zorgen we ervoor dat onze producties voldoen aan de juiste technische eisen voor elk format.

In onze volledig uitgeruste studio beschikken wij ook over een green-screen. Een mooie manier om jouw videoboodschap kracht bij te zetten en gebruik te maken van animaties.

Ook volledig geanimeerde videos behoren tot ons portfolio.

Wat verstaan wij onder een event? Dit kan zijn een bedrijfsevenement, beurs, optreden of festival. Wil jij deze laten registreren of een toffe aftermovie laten maken? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Drone

Het is niet meer weg te denken uit het medialandschap. Dronebeelden zijn een vaste waarde in veel mediaproducties en ook wij zijn groot fan! Wij zijn volledig gecertificeerd en maken graag de mooiste luchtfotografie en luchtbeelden voor jouw bedrijf.

Interesse? Lees hiernaast meer over onze opties.

Een belangrijke ontwikkeling in het medialandschap, de drone en luchtfotografie. De uitgelezen methode om bijvoorbeeld jouw bedrijf of activiteiten uit te lichten en te laten zien.

Wij zijn volledig gecertificeerd en kunnen nagenoeg al jouw dronefotografie verwezelijken. Wij vliegen met onze trouwe DJI Mavic 3 Pro

Bekijk portfolio

Niet meer weg te denken uit het medialandschap en producties. Luchtbeelden of dronevideos zijn onderdeel van veel van onze videos en een uitstekende manier om in vogelvlucht jouw bedrijf of activiteiten kracht bij te zetten.

Wij zijn volledig gecertificeerd en vliegen met de DJI Mavic 3 Pro.

Bekijk showreel

Drukwerk & vormgeving

Aanvullend en vaak is samenwerking met aangeleverde fotografie en videografie kunnen wij van grote waarde zijn voor verdere vormgeving van onder andere drukwerk (offline reclame) en social content. 

Door samenwerkingen met meerdere grote drukkerijen, plak-bedrijven en andere specialisten kunnen wij tegen zeer scherpe tarieven je drukwerk verzorgen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Video afspelen